Головна » 2012 » Листопад » 26 » Освітянський форум щодо впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінні закладом та навчально-виховним процесом
22:33
Освітянський форум щодо впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінні закладом та навчально-виховним процесом

Сьогодні держава зацікавлена в  навчальних закладах, у яких уміють бачити та творчо вирішувати проблеми, гнучко адаптуватися до умов життя, мають знання з основ ринкової економіки, маркетингу та  менеджменту.  Досягається  все це за рахунок  ретельно  спланованої  роботи  на основі поставлених цілей та місії організації, що впроваджуються в життя за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій.

Тому 26 листопада 2012 року на базі Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-ЗОШ І-ІІ ступенів» було проведено освітянський форум щодо впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінні закладом та навчально-виховним процесом.

 Перший заступник голови РДА Кушнір В.В наголосив на тому, що  однією з передумов забезпечення  рівного доступу до якісної освіти є -  оновлення змісту освіти району в цілому. І саме інформаційна система «ОСВІТА+», що являє собою  комплекс програм накопичення та обробки даних навчально-виховного процесу забезпечує:

-створення цілісної системи контролю за якістю навчально-виховного процесу ;

-ведення обліку відвідування учнями навчальних занять;

-надання інформаційної довідки про учасників навчально-виховного процесу;

-можливість отримання інформації про результативність навчання учнів

-формування звітів за необхідними запитами… з мережі  Internet.

 

Представники  відділу освіти -  Покидько П. Д., Стасюк Н. І., Кота Р.А.; методичного кабінету - Таборовець Т. Ф. та Романушка Ю. Ю. взяли за основу  своєї подальшої діяльності -  ефективно-оперативне впровадження в дію новацій у освітянській сфері.

Поділилися досвідом роботи щодо впровадження даної програми в освітньому закладі Рабешко О. Л. – директор НВК «Ліцей - ЗОШ І-ІІ ступенів»,   Островець І. М. – класний керівник групи ФМ-1. Координатором комплексу «Освіта +» призначили заступника директора з інформатизації Дубровицького НВК «Ліцей- ЗОШ І-ІІ ступенів» Ревука Руслана Романовича.

Учасники форуму  підкреслили, що доступ до новітніх технологій та їх використання у навчальних закладах підвищують мобільність навчального процесу, адже цифрові технології вже стали невід’ємною частиною сучасного життя . Отже, серед висновків – реалізація спільних кроків у модернізації управлінської діяльності. що відповідало б викликам суспільства та сучасним потребам ринку праці.

Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 745 | Додав: walkman_12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0