Головна » 2016 » Лютий » 16 » Спортивні події за період 08-14.02.16
09:03
Спортивні події за період 08-14.02.16

Футзал

Протягом місяця в спортзалах Дубровицького НВК, Людинського НВК, Лютинського НВК,Берестівського НВК відбувся  чемпіонату району з футзалу. У змаганнях прийняло участь 24 команди з нашого району.До фінальної частини вийшли 12 команд які розіграли медалі чемпіонату району за коловою системою у 11 турів. З перших турів точилася вперта боротьба замедалі чемпіонату. Лідерство з перших турів захопили футболісти з с.Людинь, фаворити змагань дві Дубровицькі команди «Батьківщина» та «Найк» втратили очки. «Найк» взагалі посів 7 місце у підсумку змагань.Доля золотих медалей вирішувалась у грі «Батьківщина-ФК «Мисько яка закінчилась з рахунком 3-2.Отож чемпіонами району з футзалу стала «Батьківщина», срібло у ФК Мисько ,бронза дісталась футзалістам з с. Селець.Хотілося б відмітити команду ФК Юніор складену зі школярів Дубровицького НВК, яка зуміла обіграти чемпіонів та срібних призерів.

                                                   Шахи                                                    

Розмах розвитку шахів на теренах області набирає все більших обертів. Слідом за вже традиційними етапами кубка області та відкритого кубка Володимирецького району любителі шахів можуть прийняти участь у подібному турнірі на Сарненщині. Саме в таких кольорах організатори анонсували змагання, що відбулися на день закоханих у палаці культури ,,Залізничник’’. Турнір зібрав 35 учасників. Окрім місцевих шахістів почин сусідів підтримали гості з Дубровиці, Рокитного, Володимирця та Кузнецовська. Грали за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хв. до закінчення партії кожному. У результаті проведених баталій переміг з феноменальним результатом 8,5 з 9 можливих очок представник Дубровиці Андрій Ткачук. І хоча доля везіння в його успіху, звичайно, є, але все ж щастить сильнішому. Тому Андрій і грав безкомпромісно, навіть в останньому турі, коли доля перемоги вже була вирішена. Єдиним хто зумів відібрати очки у переможця виявився Олексій Жакун він також є представником Дубровиці. Останній, до речі, із шістьма очками посів лише (в його випадку та амбіціях) четверте місце. Другим на фініші став Олександр Параниця 6,5 очок. Такий же результат у Петра Кукли, він третій. І, нарешті, замкнув п’ятірку із результатом шість очок Андрій Чернєцов.

Турнірна таблиця:

1. Ткачук Андрій, 2055 – 8,5
2. Параниця Олександр, 2145 – 6,5
3. Кукла Петро, 2080 – 6,5
4. Жакун Олексій, 2141 –6,5

Баскетбол

                                        БАСКЕТБОЛЬНИЙ турнір у Висоцьку
У пятницю 12 лютого у Висоцькій ЗОШ відбувся районний турнір з баскетболу на "Кубок Г.Петровської" серед дівчат. Впевнену перемогу здобула команда дівчат Висоцької ЗОШ! Друге місце вибороли дівчата Лютинського НВК,третє-Дубровицька ЗОШ №2,четверте-Дубровицький НВК "Ліцей-школа".
Були визначені кращі гравці по номінаціях:
кращий снайпер турніру-Самко Ірина(Висоцьк)
кращий захисник-Байраміді Катерина(ЗОШ №2)
кращий нападаючий-Попенко Тетяна(Лютинськ)
кращий розігруючий-Казімірчик Наталія(Ліцей)
кращий гравець турніру-Кухар Дарина(Висоцьк)
Велика подяка ДП"Висоцьке лісове господарство" та особисто директору Суховичу Віталію Миколайовичу за придбання кубків та солодких призів!

 

                                   Волейбол

 Протягом трьох неділь у спортивних залах Дубровицького НВК відбувалися ігри чемпіонату району з волейболу в якому прийняло участь 9 команд,які зіграли  між собою за коловою системою. У підсумку змагань до фіналу чотирьох вийшли слідуючі команди: с.Миляч,с.Залужжя,с.Великі Озера,с,Колки.

с,Миляч-.Колки                                                                                                                   с.Залужжя-с.Великі Озера 

 

Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 1060 | Додав: miko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0