Головна » 2014 » Березень » 4 » В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!
23:03
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!
Шановні освітяни району!
Президія Дубровицької  районної  організації профспілки працівників освіти і науки України  підтримує звернення Федерації профспілок Рівненської області та Рівненської обласної ради профспілки працівників освіти і науки України до освітян  та жителів сходу і півдня України.
З метою прориву інформаційної блокади, ми закликаємо  вас  та всіх жителів району  щоденно спілкуватися зі своїми родичами, знайомими, друзями зі східних та південних областей,  Автономної республіки Крим та доносити до них інформацію про те , що переслідування російськомовних громадян, слухи про радикалів, які заполонили  міста Західних регіонів не відповідають дійсності. Нас повинні об ̓єднати прагнення якісної  освіти і  медицини, можливості бачити світ. Ми за гідну оплату праці, за ліквідацію безробіття - створення нових робочих місць, за гідне життя наших дітей не за кордоном, а у нашій Україні, за те, щоб наші талановиті випускники  могли застосувати свій талант  на рідній землі. Ми проти корупції та дискримінації в оплаті праці. Ми за революцію людської гідності! Ми за майдан, який змінить корупційну систему!
Ми пропонуємо направити через Інтернет листи миру трудовим колективам навчальних закладів республіки Крим та східних областей України, з тим, щоб викорінити недовіру один до одного.
Ситуація, яка склалася в Криму, викликає серйозне занепокоєння у кожного жителя України, не залишає байдужою жодну людину.
Ми проти розповсюдження інформаційної війни з боку Росії, проти розгортання військового контингенту в Криму. Світ не вірить Росії.
Ми проти війни з братнім російським народом, тим більше з нашими співвітчизниками.
Ми засуджуємо  посягання на суверенітет та цілісність нашої держави  з боку Росії.
Ми просимо всіх не піддаватися  на провокації, зберегти світлу голову та ясний розум, почути один одного  та продовжувати жити в мирі і злагоді.

Президія ради Дубровицької організації профспілки 
працівників освіти  і науки України
03.03.2014 року

Категорія: Для батьків | Переглядів: 834 | Додав: walkman_12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0