Головна » 2016 » Січень » 6 » ВІДНОВЛЮЄМО ЗДОРОВЯ!
20:12
ВІДНОВЛЮЄМО ЗДОРОВЯ!

Нове дослідження, проведене вченими Лондонського університету, підтверджує, що канікули на різдвяні свята відіграють важливу роль у попередженні виснаження вчителів, не дозволяють їм «перегоріти» на роботі.        
Згідно з дослідженням, такі перерви в шкільному календарі мають життєво важливе значення для відновлення емоційного стану, енергетичних ресурсів і психологічного здоров'я вчителів. 

Дубровицький відділ освіти та рада районної ради профспілки створює умови для активного відпочинку,  організовуючи ось уже два десятки років  підряд районний  різдвяний турнір з міні – футболу серед працівників освіти на зимових канікулах.

5 січня у спортивних залах Дубровицького ліцею зібралися представники із 16 закладів освіти  та педагоги – ветерани. Серед гравців Кушнір В.В. – директор ліцею, Бугай В.П. – завуч Золотинської ЗОШ, Олексієвець О.П. – заступник директора з господарської частини  Колківського НВК, ветеран праці і спорту, який відсвяткував 60 річний ювілей - вчитель Берестицького НВК  Твердун В.В.До речі, саме йому належить один із найкрасивіших голів.

Змагання були напруженими і запеклими, настрій піднесений,задоволення – величезне, хоча фізична втома вдалася в знаки як молодим, так і старшим. Турнір мобілізував енергетику, сприяв фізичній формі та психічному здоровю  кожного учасника.

Кубками та грамотами відділу освіти і ради профспілки нагороджено переможців:

1 місце -  збірна команда Лудинської, Туменської, Золотинської шкіл,

11 місце - Колківського та Перебродського НВК

111 місце- ,Дубровицького ліцею,Крупівської школи

1Умісце- збірна Осівської, Дубровицькі  школи №1,№2.

Кращими гравцями визнано Богдана Мозоля  із Крупівської ЗОШ,Сергія  Олексієвця  із Колківської та Тараса Миська  із Лудинської шкіл.

        Раді за тих учасників, кому мороз не став на перешкоді.  Вдячні методисту рай методкабінету Малафею В.В. за організацію змагань,ветерану праці і спорту  Мартинчику В.М. за допомогу у  проведенні турніру.

       Запрошуємо всі заклади освіти до наступного турніру з волейболу!

 

Твердюк В.М. – голова ради профспілки працівників освіти.

 

Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 552 | Додав: miko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0