Головна » 2012 » Вересень » 5 » Все починається із першого дзвінка…Туменська ЗОШ
16:45
Все починається із першого дзвінка…Туменська ЗОШ

Перше вересня для нас - день великих сподівань, зустріч на межі літа й осені, на кордоні минулого й майбутнього, на рубежі здійсненого й омріяного.

   День знань у нашій школі цього року був особливим, переповнений враженнями та емоціями.

  …Директор школи, Гузич Тетяна Данилівна, відкриває лінійку, над чистим небом лунають пісні, в очах кожного учня грайливо виграють іскринки щастя та хвилювання, а в батьків – сльози радості.

    Несподіванкою для всіх присутніх став приїзд начальника  Рівненської митниці генерала Лук’янова Сергія Віталійовича, Білотіла О.М. - заступника начальника митниці з правоохоронної роботи, Борисова Юрія Олексійовича -начальника митного поста «Городище» Родзіна Олега Петровича  та прцівників: Кайдалова О.М., Туровича І.О., Котяша І.Ф.  І досі не віриться, що у людей такого рангу знайшовся час, щоб завітати до нас у гості.

   Завжди із особливими почуттями ми сприймаємо виступ-благословення настоятеля храму Ікони Почаївської Божої Матері о.Миколая.

   Найкращі побажання лунають для винуватців свята – першокласників. Спостерігаючи за ними, кожен згадує, як колись і сам вперше відкривав двері в країну Знань.

   Пролунав перший дзвінок, який покликав усю нашу шкільну родину на перший урок.

   Свято закінчилося, але гості продовжували дарувати нам незабутні враження. Демонстрація роботи митників, виступ кінологів, вручення подарунку школі  свідчили про те, що мрії збуваються. 

  Надіємося, що казкова реальність першовересня матиме цікаве продовження.

                                                              Учнівська рада «Лідер» Туменської ЗОШ

 

   Для кожної людини перша зустріч зі школою важлива подія в її житті. А для наших дітей цей рік особливий, адже вони вперше в житті переступили поріг школи.

   День знань для них – і радість, і сум, і тривога, і хвилювання, потяг до нового і страх перед невідомим.

   Ще звечора наші малюки почали збиратися до школи і чекали зустрічі з першою вчителькою, бажали, щоб їх помітили та почули, менш за все хотіли бути пасивними глядачами. Але їхні хвилювання були марними, бо впродовж усього свята наші діти були в центрі уваги. Особливо урочистим був вихід першокласників разом із першою вчителькою Нагорною Зоєю Михайлівною та батьками під оплески всіх присутніх.

   На урочистій лінійці з вітальним словом до дітей звернулися працівники митної служби, директор школи, перша вчителька, настоятель храму Ікони Почаївської Божої Матері о.Миколай та одинадцятикласники.

   Діти від почутого і побаченого отримали велике задоволення і з численними подарунками, під супровід веселої музики, з піднесеним настроєм крокували вже без батьківської руки на свій перший у житті урок.

                              Від імені батьків учнів 1 кл. Фараджова Світлана Тарасівна

 

   День знань є важливим святом для кожного з нас, тому що всі ми родом із дитинства і завжди з трепетом у серці згадуємо свій першовересень, свій перший клас, свою першу вчительку, школу.

   Чудовим і надзвичайно урочистим стало свято першого дзвоника в нашій Туменській загальноосвітній школі. Грайливо і весело зустріла першокласників дружна шкільна сімя.

   Приємно було чути привітання директора школи Гузич Тетяни Данилівни.  Із трепетом ми сприйняли її слова про те, що з нашого поліського краю, з нашої школи, з нашого кордону не закінчується, а починається наша могутня незалежна держава – Україна.

   На кожному святі є гості, а до нас завітали незвичайні гості, а ті, які бережуть наш спокій і завжди стоять на сторожі – це працівники Рівненської митної служби. Вони привітали наших дітей, вчителів і батьків із початком нового навчального року, побажали здоровя і процвітання, подарували мультимедійний проектор.

 Свято закінчилося, а митники продовжували приносити радість дітям і всім присутнім: розповідали про технічні засоби, які використовуються під час митного огляду, демонстрували їх зразки, показували роботу службових собак.

   Ми щиро вдячні всім за приємні емоції, за радість і тепло, які зігріли наші душі і серця наших дітей.

                 Від імені батьківського комітету 3 кл. Прокопчук Надія Степанівна


Переглядів: 1289 | Додав: walkman_12345 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0