Головна » 2014 » Квітень » 30 » Районний зліт лідерів учнівського самоврядування
16:36
Районний зліт лідерів учнівського самоврядування

30 квітня 2014 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти було проведено районний зліт лідерів учнівського самоврядування. У зльоті взяли участь 52 представники від 30 навчальних закладів району,  головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту та Галина Захарівна Рабешко,  психолог районного методичного кабінету Людмила Василівна Кедрук, методист центру позашкільної освіти Мирослава Володимирівна Антосюк. 
Розпочався захід уже традиційно, учасники заспівали гімн районної ради старшокласників. Згодом до усіх присутніх з вітальними словами звернулася Галина Рабешко, головний спеціаліст управління  освіти молоді та спорту. За результатами  роботи за навчальний рік  найактивніших  лідерів, які у цьому році є випускниками шкіл, нагороджено грамотами управління освіти молоді та спорту райдержадміністрації. Усім присутнім подарували музичні вітання лідери Бережківської ЗОШ І-ІІІ ст.. Полейко Руслана та Яковець Євгенія. Програмою зльоту було передбачено звіт голови районної ради старшокласників «Лідер» Яцковець Олени за навчальний рік та вибори нового голови районної ради старшокласників. На посаду голови претендували 3 кандидати (Яковець Євгенія, голова учнівського комітету Бережківської ЗОШ І-ІІІ ст..; Ляхович Лілія, голова учнівського комітету Селецького НВК та Міщур Надія, радник голови учнівського комітету Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.. №2 ). Всі претенденти виступили зі своїми передвиборчими програмами, в яких окреслили свої ідеї  та плани на майбутнє. А психолог Людмила Кедрук, зуміла розкрити найкращі якості усіх кандидатів.   Шляхом таємного голосування головою районної ради старшокласників було обрано Міщур Надію. 
Активізувати гарний настрій та творче натхнення лідерам  допомогла гра «Квест», якою і закінчився щорічний зліт лідерів. «Ми різні - ми рівні - ми разом!» Саме такого висновку дійшли лідери нашого району. У підсумку зустрічі слова підтримки, розуміння, вдячності та побажань лунали з уст лідерів. 

Категорія: Для батьків | Переглядів: 927 | Додав: walkman_12345 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0