Головна » 2012 » Грудень » 26 » 19 грудня до школи знову завітали митники, навіть ті, хто сумнівався в існуванні Святого Миколая, повірили в нього
11:07
19 грудня до школи знову завітали митники, навіть ті, хто сумнівався в існуванні Святого Миколая, повірили в нього
Першого вересня 2012 року в історії Туменської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відкрилася нова сторінка – шефство над навчальним закладом взяли рівненські митники.

   Надовго учні і працівники школи запам’ятали той  першовересень, коли в гості до них завітали  начальник Рівненської митниці Сергій Лукянов разом з  своїми заступниками та представниками різних служб: кінологічної із чотирилапими вихованцями, технічних засобів митного контролю із найсучаснішим обладнанням, яке митники використовують у своїй повсякденній роботі.

  Теплі спогади в учнів та вчителів виникають щоразу, коли вони можуть збагатити свої знання та продемонструвати свої вміння, використовуючи мультимедійні презентації на уроках, під час позакласних заходів, при проведенні семінарів та практикумів, що було б неможливим без мультимедійного проектора, подарованого школі гостями.

  Песимісти стверджували, що це була разова акція, але учні та вчителі вірили, що на цьому співпраця не закінчиться, адже гості проявили непідробний інтерес до проблем Туменського навчального закладу та готовність допомогти у їх вирішенні.    

 А коли 19 грудня до школи знову завітали митники, навіть ті, хто сумнівався  в існуванні Святого Миколая, повірили в нього.

  Заступник начальника Рівненської митниці, начальник служби по боротьбі з контрабандою та порушенням митних правил, Юрій Борисов разом із начальником митного поста «Городище» Олегом Родзіним тепло привітали школярів із Святом Миколая і подарували солодощі та ноутбук.

  Із особливою вдячністю, старанням і натхненням школярі дякували гостям, запропонувавши їм здійснити разом із янголятами, Святим Миколаєм та іншими казковими героями коротку подорож  в дитинство.

  Свято закінчилося. Але ще довго школярі ділилися враженнями від зустрічі. Адже саме Свято Миколая є для дітей найочікуванішим, коли кожна дитина сподівається  хоч на маленьке диво. А для учнів Туменської ЗОШ І – ІІІ ступенів завдяки зусиллям небайдужих людей таке диво відбулося, казка стала дійсністю.

  Дирекція Туменської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, рада школи, батьківський комітет та учнівська рада «Лідер» висловлюють щирі слова вдячності працівникам Рівненської митниці, особисто її начальнику Сергію Лукянову, та шлють вітання з нагоди Новорічних і Різдвяних свят і побажання  добра та миру.




Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 786 | Додав: walkman_123458514 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0