Головна » 2014 » Жовтень » 3 » 2 жовтня
17:30
2 жовтня

2 жовтня 2014 року в Дубровицькому районному будинку культури відбулися урочистості з Дня працівника освіти, які пройшли на хвилі патріотичного настрою.

Цьогорічне  свято прийшло  з тривогою за долю нашої держави.   Президент  України Петро Порошенко сказав   «Україна обрала свободу.  Держава  сьогодні на передовій світової війни і боротьби за демократію».

Тому розпочалося святкування з вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні, воїнів та усіх загиблих у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави, хвилиною мовчання.

Cаме педагоги  виховали  молоде покоління – учасників Революції Гідності. Революція Гідності – це прояв споконвічних, демократичних прагнень нашого народу до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, духовного піднесення. Ця революція  повинна привести до Революції освіти, економіки і культури.

Цьогорічний  першо -  вересень  відкрив для   п’яти наших колег  не  шкільні будні, а на військові дороги. Сьогодні вони стоять на захисті нашої Вітчизни. Вітання від усіх присутніх на святкуванні та побажання удачі, незламності духу, віри в перемогу, турботи і підтримки кожному пролунали :

Добровольцю М. Ф. Правнику  - Дубровицької школа №2

Добровольцю І. Г. Пляшко  –  Людинська школа

Добровольцю В. О. Таборовцю  – Дубровицький ліцей

Працівникам  навчальних закладів :

М. С. Бандурі  –  із Крупівської школи

В. А. Рудяку  –  із Людинської школи.

З вітальними словами звернулися до освітян представники районної влади : голова Дубровицької РДА Ю.Є.Лосік , голова Дубровицької районної ради С.В.Киркевич, та міський голова А.Л.Кузьмич .

Начальник відділу освіти Стасюк Ніна Іванівна зазначила у своєму виступі, що «сьогодні кожен усвідомлює  свій особистий внесок  у скарбницю незалежності і єдності нашої держави» і закликала бути згуртованими і відповідальними,щоб освітянська плідна робота була запорукою мирного і щасливого майбутнього України.

Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 668 | Додав: miko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0