Головна » 2014 » Березень » 18 » І знову волейбол
18:58
І знову волейбол
22 команди із 24 навчальних закладів району зібралися у 6 спортивних залах на черговий турнір з волейболу серед працівників навчальних закладів району, організований управлінням освіти, молоді і спорту та радою районної організації профспілки працівників освіти.. 
Хвилиною мовчання учасники вшанували пам'ять педагога, методиста, організатора спортивно – масових заходів серед дітей, педагогів та жителів району, чудової людини – МЕЛЬНИКА ОЛЕКСАНДРА МИХАЙЛОВИЧА.
Вперше турнір приймали і спортивні зали Людинського та Берестівського навчальних закладів. Змагання розгорнулися серед 8 жіночих та 14 чоловічих команд. По дві команди ( чоловіча і жіноча) були представлені Смородським, Людинським, Озерським, Залузьким, Берестівським, Орвяницьким навчальними закладами, Дубровицьким ліцєм та школою №2 м.Дубровиця.
Варто відмітити жіночі і чоловічі команди Дубровицького ліцею, які стали переможцями турніру та Озерського НВК, чоловіча команда якого виборола ІІ , а жіноча ІІІ місце.
Другими серед жіночих команд стала команда управління освіти – новачок турніру, тренером і натхненником якої є ветеран педагогічної праці і фізичної культури Володимир Мартинчик, капітан – Валентина Кот. Завдяки їх зусиллям та бажанню учасників, команда за короткий термін показала перші досягнення. Серед чоловіків третє місце посіла збірна команда Бережницького, Орвяницького та Берестівського навчальних закладів. Велике прагнення до перемоги продемонстрували команди Орвяницького (жіноча) та Миляцького (чоловіча) закладів.
За рішенням команди суддів кращими гравцями визнано Рабешко Оксану із Лютиського НВК, Серка Анатолія, Петрович Ольгу із Озерського НВК, Мазур Ірину, Мазура Олександра, Дячка Ігоря із ліцею
Управління освіти, молоді та спорту, рада профспілки, організатор волейбольного руху в районі та головний суддя турніру Голяка М.А. привітали з днем народження капітана жіночої команди Дубровицького ліцею Паламарчук Світлану. Саме вона передала свою любов до волейболу іншим членам команди, згуртувала педагогів ліцею навколо волейболу, є прикладом для наслідування освітянами району і дітьми у веденні здорового способу життя.
Турнір показав зростання техніки гри усіх жіночих команд. та емоційну і вольову гру серед чоловіків. Втомлені, але переповнені враженнями із новим зарядом енергії та сили волі поверталися педагоги додому.

Віра Твердюк - голова ради профспілки працівників освіти.
Категорія: Для батьків | Переглядів: 711 | Додав: dimaokhmack | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0