Головна » 2012 » Липень » 23 » Лист – звернення
16:04
Лист – звернення

 Лист – звернення

до органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємців, громадськості, меценатів та спонсорів щодо участі у

Всеукраїнській акції  « Дай руку, першокласнику!»

Шановні добродії!

 Нещодавно відлунали свята закінчення навчального року і випускні вечори, триває щаслива для дітвори пора шкільних канікул, а вже в багатьох сім’ях розпочалася підготовка дітей до початку нового навчального року. Якщо шкільний одяг почекає, бо за літо школярики повинні ще підрости і зміцніти, то шкільне приладдя потихеньку закупляється мамами й татусями й поступово ним заповнюються нові портфелики.

       Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України оголосило у 2012 році Всеукраїнську акцію «Дай руку, першокласнику!» з метою забезпечення сучасної матеріальної  бази навчального  середовища для наймолодших школярів.

       1 вересня 2012 року буде особливим – першокласники розпочнуть навчання за новими програмами і підручниками (вивчатимуть іноземну мову, природознавство, а з 2 класу – інформатику).

       Відділ освіти Дубровицької райдержадміністрації звертається до всіх установ та організацій, промислових та сільгосппідприємств, громадських організацій і просто небайдужих людей з проханням підтримати Всеукраїнську акцію та зробити свято Першого Дзвоника дійсно незабутнім і для малюків району, що цьогорічного 1 вересня стануть школярами. Школи району планують прийняти до учнівського загалу  602 першокласники.

        То ж оберіть собі підшефний 1 клас, простягніть руку підтримки й допомоги першокласникам у вигляді обладнання ігрової кімнати чи кімнати для сну ( меблі, іграшки і т.п.) у школі, придбання канцелярських приладів, портфеликів, посібників. Або ж просто допоможіть з організацією святкових заходів у день Першовересня.

         Дізнатись про набір до 1 класу й обрати собі підшефних першачків можна у відділі освіти за телефоном 2-30-24 або безпосередньо у школах району. Про проведення акції в районі та про найбільш активні шефські організації буде надруковано на сторінках районної газети.

       Працівники відділу освіти райдержадміністрації започатковують акцію  й оголошують своє шефство над  майбутніми першокласниками Дубровицького  навчально-виховного комплексу «Ліцей –ЗОШ І-ІІ ступенів»

                                                                                                Відділ освіти РДА

                                                           

 


Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 955 | Додав: walkman_12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0