Головна » 2011 » Жовтень » 19 » Нам захищать Котигорошка край
17:15
Нам захищать Котигорошка край



   Барвисте лісове урочище Садовне 9 жовтня зустрічало гостей. Сімнадцять команд району прибули в це напрочуд затишне місце, щоб взяти участь у традиційному туристсько-спортивному святі школярів Дубровиччини «Котигорошко». Серед них і команда Дубровицького НВК «Ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів». Ліцеїсти змагалися за право називатися найспритнішими, найсміливішими, найспортивнішими.

   Маючи за плечима неабиякий досвід, ми одразу взялися до роботи: облаштовували табір, розпалювали багаття та налаштовувалися на нелегку, але цікаву боротьбу.

   У ході змагань була можливість проявити себе у різних туристсько-спортивних видах: табір, паралельні вірьовки, туристичні вузли, жим «Козацької штанги», човниковий біг, стрибки у довжину, біг по купинах та МСП. Нам випала можливість і ми нею скористалися. Хороший настрій, бойовий дух команді додало перше місце в огляді строю  та стрілецької пісні «Червона калина». З дерев опадало листя, коли ліцеїсти йшли строєм, виконуючи Гімн ліцею. А далі все пішло як по маслу. Що не вид спорту – то чудовий результат.

   День тривав. Після напруги доброзичливого суперництва по-домашньому смакував обід, приготований на туристському вогнищі. За піснями, веселощами, запальними  іграми   непомітно проходив час.

   Пора підсумків.  Нагороджуються команди, журі виголошує призерів. І ось те, заради чого ми і приїхали в Садовне: «Перше місце виборола команда Дубровицького НВК «Ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів!». Скрізь радісні вигуки, вітання. Ось вона – бажана перемога, - свідчення постійних тренувань, дружньої підтримки, витримки, непереборного бажання перемогти. Це не просто ще один кубок чи грамота, це крок до великих звершень, до великих перемог. Адже їх, завдяки молодим спортсменам-ліцеїстам, на нашому рахунку ще буде безліч.

     За якісну підготовку до випробувань учні завдячують викладачам фізичної культури, яким вдалося виховати таких «котигорошків»: Тушиш Максим, Герасимчук Вікторія, Деменко Микола, Федорова Альона, Марковець Дмитро, Письменюк Ярослав, Соя Юлія, Кудра Ольга, Булачок Лілія, Цвар Юлія, Шевчук Марія, Гурик Мирослава, Паламарчук Валерія, Чернишков Віталій, Турумкулов Максим, Олексієвець Марія, Тихончук Назарій.

 

 Заступник директора з виховної роботи                                               

В.І.Кренько

  

Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 1216 | Додав: walkman_12345 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0