Головна » 2016 » Січень » 18 » Про підсумки атестаційної експертизи Великочеремельської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів
09:29
Про підсумки атестаційної експертизи Великочеремельської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

У період з  21.12.2015  по 06.01.2016 року проведено атестаційну експертизу закладу.

Атестаційну експертизу проводила комісія у кількості 15 осіб, які забезпечили експертну перевірку всіх напрямів діяльності школи згідно з робочою програмою, підготували висновки  атестаційної експертизи та рекомендації експертної комісії щодо наслідків атестаційної  експертизи.

Атестаційна експертиза показала, що педагогічний колектив школи забезпечує реалізацію державної політики в галузі освіти, виконання вимог чинного законодавства, завдань, визначених Національною стратегією розвитку освіти України.

Основні нормативно-правові документи, які регулюють діяльність школи, відповідають заявленому типу і статусу навчального закладу.

Експертиза навчальних досягнень учнів за результатами контрольних випробувань показала низький і середній рівень.

Заслуговує на увагу робота адміністрації школи та педагогічного колективу з питань: забезпечення сприятливого соціально-психологічного клімату в учнівському та педагогічному колективах, робота з кадрами, проходження педагогічними працівниками атестації, співпраця з батьківською громадськістю, відвідування учнями навчальних занять, підвищення педагогічними працівниками кваліфікації, стану дитячого травматизму.

Разом з тим потребує удосконалення управлінська та контрольно - аналітична діяльність, науково-методична та науково - дослідницька робота педагогічних працівників, розроблення та  впровадження інноваційних педагогічних та управлінських технологій у навчальний процес. Педагогічні працівники школи не приймають участі у конкурсах фахової майстерності у сфері освіти. Потребує активізації участь учнів школи у конкурсах інтелектуального та творчого спрямування.

У школі дотримуються санітарно-гігієнічний режим та умови для підтримання життєдіяльності школярів та працівників.

Школа працює в напрямі: фінансово-економічного забезпечення життєдіяльності навчального закладу, збільшення позабюджетних надходжень.    Атестаційна експертиза загальноосвітнього навчального закладу показала, що директор школи  Чурилович Мирослава Іссаківна відповідає займаній посаді.   

Відповідно до рішення засідання атестаційної комісії за результатами державної атестації навчального закладу (протокол № 1 від 18.01.2016 року) Великочеремельську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів визнано атестованою.

 

Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 748 | Додав: miko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0