Головна » 2013 » Лютий » 12 » Традиційні щорічні районні змагання з волейболу
10:39
Традиційні щорічні районні змагання з волейболу

Спартакіада серед працівників навчальних закладів району триває. Відділ освіти та рада районної організації профспілки знову запросили освітян району у спортивні зали.

            На районний освітянський турнір зібралося 27 команд із 38 шкіл району: 12 – жіночих та 15 чоловічих. Уже вдруге гостями нашого турніру стали викладачі Рівненського  медичного коледжу. Учасників змагань спортивними танцями  привітали вихованці ліцею під керівництвом Тетяни Довгалюк.

            Наполеглива боротьба проходила в 4 спортивних залах міста. Радо зустріли гостей  в НВК-ліцей,  школі №2 та професійному ліцеї.

             У нових спортивних  залах Лудинської та Берестівської шкіл готувалися до турніру жіночі команди, які стали його новачками.

            На майданчиках зустрілися  ветерани педагогічної праці і спорту, такі як Ящук М.І., Карпович М.М. із Удрицької , Клюко З.І із Берестівської школи,  так і освітянська молодь. Це Оксана Рабешко із Лютинської школи, Інна Аверіна із ліцею, Сергій Шульга із ЦПО, Павло Олексієвець із Селецької, Сегій Гречко  із Туменської школи.

            Ми вдячні ветерану педагогічної праці і спорту Мартинчику Володимиру Михайловичу за підтримку жіночої волейбольної команди ліцею.7 років постійних тренувань цієї команди не пройшли даремно – в цьому році вони вибороли довгожданну перемогу. Впевнену і злагоджену гру  традиційно показала  жіноча команда Залузької школи -  багаторазовий переможець попередніх років, яка в цьому році посіла друге місце. Третю сходинку завоювала команда Сварицевицької школи, яка стала відкриттям нашого турніру.

            Вразила глядачів та суддів  впевнена, злагоджена і напориста гра переможців серед чоловіків – команди Озерської школи. Другу і третю сходинку розділили давні суперники команди Колківської школи та Дубровицького піцею.    Кращими гравцями визнали Мазура Олександра, Шульгу Сергія, Олексійовця Павла, Рабешко Оксану, Олексієвець Світлану і Крупко Галину.

 

            За оцінкою глядачів найбільш захоплюючим поєдинком була гра між Дубровицьким ліцеєм та медичним коледжем, яку ми виграли з рахунком 2-1.

            Ми вдячні членам оргкомітету та cуддівської бригади Малафею В.В. ,Лебеді І.І., Стаськову С.М., директорам шкіл Рабешко О.Л., Клюйко В.М., Котяшу Л.М., Серко Ю.Ф., Серко М.М., Клюйко І.В.,Покидьку П.Д., Гаврильчик С.В., Полюхович О.М. за організацію і підтримку команд та розвиток і популяризацію фізичної культури.

Категорія: Освітні новини району | Переглядів: 660 | Додав: walkman_12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Для батьків [60] Освітні новини району [248]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0